Het voorstelrondje


Hé goedemiddag! Een paar dagen geleden heb ik me ingeschreven als mama-blogger voor Mamazijn, op zeer leuk verzoek van Miriam. Hoog tijd om mijzelf en mijn gezin voor te stellen! 

Hoofdpersoon in mijn blogs zal Lore zijn, mijn dochter van bijna 1,5 jaar oud (ik heb het niet zo op die maanden). Een eigenwijs, vrolijk, ongeduldig, hoogblond meisje. Ze houdt ontzettend van knuffelen en kusjes geven, met name met en aan haar papa en mama (gelukkig maar ;-)), knuffels, hondjes en onze katten. Boekjes worden hier ontzettend veel verslonden, per dag haalt ze meerdere rare capriolen uit (dit zeg ik omdat ze op dit moment haar drinkbeker in mijn drinkglas aan het stoppen is en ermee weg loopt. Moment, ik moet even ingrijpen). Ze helpt graag mee in het huishouden en geeft zo’n zeven keer per dag de katten te eten. Tegenwoordig danst ze veel en is haar lievelingseten pasta (bij welk kind is dit niet favoriet?). Waar ze niet zo van houdt is stilzitten en luisteren als ze iets niet mag (but again: welk kind wel?) Over mij! Ik ben net 29 jaar geworden, geboren en getogen in Almelo waar ik nog steeds woon. Ik heb twee oudere zussen en een oudere broer en een paar lieve vrienden. Een paar jaar geleden ben ik afgestudeerd aan de opleiding Communicatie en sindsdien heb ik me verder gespecialiseerd als online marketeer. Op dit moment zit ik ‘in between jobs’ zoals je dat netjes zegt. Na de drukke feestdagen hoop ik snel iets te vinden dat bij mij past. 

Mijn vriend Roy ontmoette ik ruim 12 jaar geleden in een cd-winkel. Hij was daar de ‘baas’, ik de weekendhulp. Tegen het principe in zijn we toch samen uitgegaan en nu nog steeds gelukkig samen. Tegenwoordig is hij de ‘baas’ bij de Game Mania in Almelo. En ik moet zeggen; de leukste en liefste en gekste vader die ik me kan wensen voor mijn kind(eren). 

Ik heb al een paar ideeën voor wat blogartikelen en ga snel aan de slag om mijn ervaringen met jullie te delen!